N&D + Meet The Greeks

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
sâmbătă, 21 decembrie '19, ora 23:15
Sâmbătă - 21 decembrie - ne așteaptă un super dublu concert. N&D și Meet The Greeks sunt pregătiți să aducă spiritul de sărbătoare în Orașul cu Chef de Viață. Mai multe detalii

Vino să îți amintești de momentele din adolescență când ascultai ”Vino la mine” & să petreci pe ritmuri elene până dimineața.

After-Party w/ DJ Not Cool, Meiros MC & The Glam Squad

THE GLAM SQUAD este cel mai fresh concept de entertainment din București specializat în party-uri incendiare, cu dans & balans, care te țin în picioare până târziu în noapte. Format din dansatori & dansatoare ultra HOT, THE GLAM SQUAD este deja un HIT al petrecerilor din Orașul cu Chef de Viață și nu numai. Cu DJ Not Cool la butoane și cu Meiros MC în calitate de host, The Glam Squad ne vor trimite direct în vibe-ul de sărbătoare.

Acces: 19:45 // Show: 23:15

Biletele au prețurile:

69 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă 
39 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă 
20 lei - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă 

IMPORTANT:

Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă
Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor.

Rezervările se fac la 0725 345 345/ 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.