MOURNING SUN, FALLEN ARISE si KRATOS

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
luni, 17 octombrie '16, ora 19:00
Din pacate trebuie sa va dam niste vesti nu tocmai bune. Unul din membrii trupei When Nothing Remains Official se confrunta cu niste probleme medicale grave, iar din acest motiv acestia au anulat toate show-urile pe care le vor sustine in perioada urmatoare, inclusiv cel din Bucuresti. Vestea buna este ca in locul acestora va canta emblematica trupa de avant-garde doom metal din Chile, Mourning Sun! Acestia pregatesc un show extraordinar pentru publicul roman. Mai multe detalii

 

Dupa concertul sustinut anul acesta pe scena mare a Festivalului Artmania, formatia de symphonic gothic metal FALLEN ARISE din Grecia se intoarce in Romania pentru un show alaturi de WHEN NOTHING REMAINS. Infiintata in 2009, aceasta a lansat cel de-al doilea album de studio "Adeline" in octombrie 2015, via Rock Of Angels Records (ROAR), combinand o atmosfera teatrala cu o abordare progresiva. Albumul ne trimite inapoi in timp in epoca victoriana a secolului 19, prezentandu-ne decaderea corpului si a mintii omului prin fictiune. FALLEN ARISE a impartit scena cu trupe precum Moonspell, Leaves' Eyes sau Outloud. Din 2016, formatia are un nou vocal, in persoana lui Vlasis Katsaounis.


Formatia KRATOS revine pe scena dupa ce pe data de 6 mai a lansat intr-un concert special in Clubul Fabrica, albumul Arlechino. Creata in anul 1996 de catre Daniel Dron, Kratos a capatat imediat atentie in metalul romanesc prin stilul gothic melodic. KRATOS a concertat alaturi de nume precum Tiamat, Rotting Christ, Umbra et Imago sau Suicidal Angels. In 2016 formatia este semnata de casa de discuri finlandeza Inverse Records (www.inverse.fi) si se intoarce cu un stil mai incisiv, dar mai symphonic, cu voci bombastice dar teatrale care pot fi auzite pe noul album.

 

Pagina evenimentului pe Facebook
https://www.facebook.com/events/1791984387726658/


WHEN NOTHING REMAINS (SE) - Atmospheric Doom Death Metal
https://www.facebook.com/whennothingremainsofficial/


FALLEN ARISE (GR) - Symphonic Gothic Metal
https://www.facebook.com/fallenarise/

 

Luni, 17 octombrie 2016, ora 19:00
Bucuresti, Club Quantic - Intrarea Grozavesti

https://www.iabilet.ro/bilete-when-nothing-remains-se-fallen-arise-gr-tba-26273/


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), Hard Rock Cafe, dar si la Clubul Quantic, precum si in ziua concertului la intrare.


Presale - 20 de lei
La intrare, in ziua concertului, biletul va costa 25 de lei.