Mircea Vintila - Un batiscaf în Cișmegiu

Sala Liviu Ciulei, București
Bd. Schitu Măgureanu nr. 1, cod 050025 , sector 5, Bucuresti
marți, 23 martie, ora 19:30
În afara ”organelor abilitate” și puținii apropiați, nimeni nu știe că Mircea Vintilă are și un alt prenume: Dragu.

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!
Mai multe detalii

Mircea Vintila împlinește pe 23 martie 2020 șaptezeci și unu de ani. Tot acum se fac 10 ani de la Ediția I ”Povesci din Bucuresci” și atunci a fost de la” Scala di Milano la Scala di... Magheru”, la Cinema Scala evident.

Acum singurul povestitor cântăcios al Bucureștiului vă invită la Teatrul Lucia Sturdza Bulandra, Sala Liviu Ciulei (Izvor) pe 21 septembrie 2020 orele 19:30 trecute fix la un concert-concept  ”Un batiscaf în Cișmegiu”.

Bucureștean prin naștere, Mirifikul vă propune o seară în care muzica, filmul, teatrul se bat a vă depăna ”Povesci din Bucuresci” ediția a doua.

O călătorie numai pentru Bucureștenii avizați.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.