Lavinia Goste, Marius Zorilă, Grigore Leșe & Orchestra Națională Valahia @ #FAMILYFEST Island

FamilyFest Island, București, Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
marți, 8 septembrie '20, ora 20:00
Lavinia Goste, Marius Zorila împreună cu Grigore Leșe, acompaniați de Orchestra Națională Valahia, vă așteaptă marți, 08 septembrie 2020, în zi de sărbătoare, începand cu orele 20:00, #FAMILYFEST Island, insula de pe Lacul Fundeni Profilul
Repertoriul vast al orchestrei cuprinde cantece și dansuri populare din toate zonele etnofolclorice,  instrumente specifice precum căuc, fluier geamăn, cimpoi, caval, ocarină, trâmbiță, nai sau taragot –  confirmate ca fiind elemente de interes autentic pentru publicul spectator. Orchestra Națională Valahia, dirijată de maestrul Marius Zorila, este definită ca fiind îmbinarea perfectă între tradiție și modernism, o punte peste ani între generații. Mai multe detalii

Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.
Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului, Sector 2.
Locație: Insula de pe Lacul Fundeni.
Accesul în locația #FAMILYFEST Island, se face doar cu mască de protecție.
Capacitatea maximă admisă de lege, este de 500 persoane.
Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectând toate normele în vigoare, comunicate de către Guvernul României.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.