Lansare - Celula De Criză - Butonu' Roșu

Club Fabrica, București
Str. 11 Iunie, nr. 50
sâmbătă, 10 noiembrie '18, ora 22:00
Celula De Criză reprezinta alianta pentru manifest din gradina Culese din Cartier. La un an de la geneza cele trei nuclee Zicu, Faust si Fanescu au coagulat un stil axat pe constructia de mesaje ce reprogrameaza matricea celulelor aflate sub control. Mai multe detalii

Observatorii fenomenului se vor bucura sa afle ca incepand cu luna Noiembrie vom avea prima diviziune celulara, conglomeratul de nuclee functionand la capacitate optima. Noul material, intitulat Butonu Roşu cuprinde toatalitatea eforturilor echipei de a echilibra un compus bine definit si usor de asimilat. Impreuna cu eminenti cercetatori in sinteza, constructie si amestec.

Laboratorul Fabrica va gazdui prezentarea primului studiu in materie precum si reactia subiectilor la experiment.

Pe parcursul prezentarii va rugam sa purtati echipamentul de protectie.

Multumiri si respecte intregului colectiv de savanti.

@celuladecriza
https://www.instagram.com/celuladecriza/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.