Kumm • Overground Sunset Session

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
miercuri, 7 octombrie, ora 20:00
Overground Music Sunset Sessions înseamnă că se cântă la Expirat Halele Carol în continuare, cât încă e vreme de cântat în aer liber.
Se cântă la apus, intim, altfel, safe și respectând tot ceea ce trebuie respectat.
Pe 7 octombrie, miercuri, KUMM cântă din nou în București.
Mai multe detalii

 

Te rugăm, citește informațiile până la final pentru că regulile jocului sunt schimbate, iar trupa este împărțită, cum și noi suntem nevoiți să fim separați. Și am vrea să știi toate regulile de la bun început. ????
-----
Concertele au loc în aer liber, pe terasă, la inițiativa Overground Music, într-un format reconsiderat și adaptat situației și locului, renunțând la tiparele unui concert clasic, pentru un public restrâns – aproximativ 100 dintre voi per reprezentație.
• Trupa va concerta fără scenă, iar pe membri îi vei găsi în diferite locuri din terasă
• Am optimizat spațiul din terasă în așa fel încât toate locurile să aibă vizibilitate la cel puțin o parte din membrii trupei – de la unele dintre ele vei vedea tot, de la unele mai puțin, iar acest lucru se va reflecta în prețul biletului. Vei auzi tot de oriunde stai și vei auzi bine.
• Te vei bucura de experiență de la locul tău la masă, predefinit, pe care ți-l vei putea alege atunci când cumperi biletul. Nu vor exista bilete în picioare sau fără loc. Mesele vor fi distanțate conform normelor în vigoare. Te rugăm insistent să nu muți mesele și scaunele.
• Biletele se vor putea achiziționa pe pachete cu locuri la masă/high chairs de 4, 3 sau 2 persoane. Nu avem momentan posibilitatea de a vinde bilete individuale, așa că te încurajăm să faci din concertele de azi o experiență de grup.
• Vom respecta cu strictețe orele de open doors și orele de începere și încheiere a concertului, așa că te rugăm mult să ajungi la timp pentru a ne ajuta să gestionăm în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare a spațiului și programul de eveniment.
• Te rugăm să respecți la rândul tău toate normele în vigoare, să porți mască și să respecți distanța de minim 1.5 metri atunci când ești la acces, la bar sau în spațiile comune și să ai grijă de tine și de cei din jur.
• Te rugăm să fii alături de noi. Depunem un efort comun pentru repornirea industriei live. Prezența ta la concert înseamnă mai mult, acum, decât a însemnat vreodată. Vom face tot ce putem ca experiența să fie una cât mai bună în condițiile date. Și suntem siguri că pe parcurs, va fi din ce în ce mai bine.
-----
Fondată în 1997 la Cluj, trupa KUMM continuă să exploreze și să testeze limitele genurilor muzicale consacrate. Kumm a evitat întotdeauna cantonarea într-un stil anume. Albumul cel mai recent, "A Mysterious Place Called Somewhere" este mai progresiv și revine oarecum la estetica primei perioade a trupei. Însă, din nou, muzica mustește de influențe care merg de la britpop la blues, rock alternativ și post punk.
Toate aceste influențe sunt, însă, topite într-un stil personal. Trupa cântă de 22 de ani, iar experiența și identitatea muzicală pe care și-a creat-o ies întotdeauna la iveală, ceea ce face ca fiecare concert să fie proaspăt și interesant.
Facebook: https://www.facebook.com/kummband
YouTube: https://www.youtube.com/user/kummusic
Spotify: https://shorturl.at/owA05
Biletele vor fi disponibile prin iaBilet.ro începând de miercuri, 30 septembrie, ora 12:00pm EEST
Categoriile de bilet și prețurile sunt următoarele:
• VIZIBILITATE BUNĂ, 4 locuri (4 x bilete la 60 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună) – 240 lei
• VIZIBILITATE BUNĂ, 2 locuri (2 x bilete la 60 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate bună) – 120 lei
• VIZIBILITATE REDUSĂ, 4 locuri (4 x bilete la 40 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă) – 160 lei
• VIZIBILITATE REDUSĂ, 3 locuri (3 x bilete la 40 lei și locuri la masă în zona cu vizibilitate redusă) – 120 lei


Urmăriți cele mai noi informații despre concerte pe paginile de Facebook Expirat sau Overground Music.