Insula sclavilor

Casa Caragiale, Bucuresti
21-23 Strada I. L. Caragiale,
sâmbătă, 23 noiembrie '19
Insula sclavilor este o comedie spumoasa, cu un substrat nobil și înaltator, portretizând în scene spectaculoase, oglinda propriilor erori, dar și miracolul metamorfozelor sufletești. Mai multe detalii

Insula sclavilor este o comedie spumoasa, cu un substrat nobil și înaltator, portretizând în scene spectaculoase, oglinda propriilor erori, dar și miracolul metamorfozelor sufletești.

Trivelinii, locuitorii insulei, răstoarnă universul echipajului prizonier cu susul în jos. Prin inversarea rangurilor, fiecare stapân are „sansa” de a trai precum sclavul și viceversa.

Procesul transformarii exterioare nu poate fi decât unul dureros, la fel ca și cel interior, însa tocmai aceasta suferinta, prin care Mariveaux creează cu măiestrie situații comice, se dovedește a fi, la sfârșit, eliberatoare.

„Insula sclavilor” reprezită o calatorie a recâștigării libertătii individuale, independenta de statutul social.

Jocul actoricesc conține elemente de commedia dell arte.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1,, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman,  Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Distributia:

Ipicrathe: Dan Balasoiu

Euphrosine: Sidonia Gabriela Ganea/ Valentina Visarion

Arlequin: Marian Simion

Cleanthis: Alina Dumitrelea/ Georgeta Nedelcu

Trivelin: Bogdan Dita/ Valentin Andries, Doina Sandru/ Oana Anghel, Valentina Visarion/ Andreea Ramona Pasare

Regia: Oswald Gayer

 

Durata: 1 h 15 min