În Tandem - Ediția I, Relație și Educație

Mindspace Business District, București
Globalworth Campus A, Bulevardul Dimitrie Pompeiu 4-6, București 020335
vineri, 13 martie, ora 18:30
În Tandem este un eveniment ce se axează pe relație, colaborare, parteneriat. Într-o lume în care se promovează reușita individuală, În Tandem aduce oamenii împreună.
Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. iabilet va va informa in caz ca evenimentele se amana sau se anuleaza in timp util. Multumim!
Mai multe detalii

Pe data de 13 martie, ora 18:30, la Mindspace Pipera, prima ediție cu tematica "Relație și educație" va aduce pe scenă patru perechi de speakeri (prieteni, antreprenori, colaboratori, parteneri de viață). Fiecare pereche va aborda același subiect, fiecare speaker oferind perspectiva sa, cât și cum relația dintre ei i-a ajutat să devină cea mai bună variantă a lor.

Pe lângă ideea inovativă pe care În Tandem o aduce, vine și faptul că participanții pot interacționa cu speakerii la sfârșitul discursului, grație formatului de tip panel. Gazda noastră va prelua întrebările tale astfel încât nevoia tuturor să fie adresată.

Copiii pana in varsta de 7 ani au gratuitate.

 

În Tandem, un eveniment marca Dezvoltăm.ro și The Betterist.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.