,,Halloween Magic Show’’ la Grădina Urbană

Gradina Urbana, București
Strada Batiștei nr. 14
duminică, 31 octombrie, ora 19:00
Tăierea dovlecilor poate fi o activitate nu chiar placută... dar magiciana Cristina Strecopîtov îți va oferi ingredientul perfect pentru Halloween. Mai multe detalii

Show-ul ei este distractiv, interactiv și spectaculos care combină mentalismul, iluziile și evadările.
Cristina va prezenta o variantă modernă a trucurilor de magie! Patru voluntari vor fi aduși pe scenă și vor levita! Un invitat norocos o va ajuta pe magiciană la o demonstrație spectaculoasă de escape magic, de-a faimosului magician Houdini și multe alte surprize înfricoșătoare!

Spectacol LIVE interactiv de magie recomandat persoanelor cu vârsta de peste 16 ani.

Durata: 60 de minute
Cu Cristina Strecopîtov 

Powered by Teatru la Cinema
www.teatrulacinema.ro

Un spectacol pus în scenă in cadrul programului Caravana Teatru la Cinema la Grădina Urbană.


Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:
• Prezentarea la locație se poate face cu 45 de minute înainte de începerea spectacolului de teatru, pentru a putea respecta regulile de acces.
• Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) si respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane la intrarea în locație, la mese, la toalete și la ieșirea din locație. Masca trebuie să acopere gura și nasul.
• Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrarea in locatie.
• Termoscanarea. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacol. Organizatorii își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
• Spectatorii vor fi așezați la mese de 4 persoane, cu distanta de 1,5 m intre scaune. Mesele sunt situate la o distanță de minimum 2 m între ele.
Alte mențiuni:
• Preț bilete: 35 lei
• Biletele la acest spectacol se pot achiziționa exclusiv online.

Fiind un spaţiu în aer liber, în cazul in care va ploua, va funcţiona următoarea regulă:
• dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se anulează, contravaloarea bileteleor se va restitui de catre platforma de unde au fost achizitionate.
• dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.