Exclusiv pe iabilet.ro

Gasca Zurli @ #FAMILYFEST Island

FamilyFest Island, București, Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
sâmbătă, 3 octombrie, ora 11:00
Vino și tu @FAMILYFEST Island să te distrezi alături de noi, pe data de 03 octombrie 2020, sâmbătă, începând cu orele 11:00 pe insula de pe Lacul Fundeni. Punct waze: FamilyFest Island Adresă maps: Aleea Tibiscum, Nr. 71-75, Sector 2, București. Accesul în locație se face începând cu orele 09:30, masca de protecție este obligatorie. Mai multe detalii

Gașca Zurli este trupa fenomen naţional pentru copiii din România. Este cel mai mare brand pentru copii 100% românesc.
Gașca Zurli are un success răsunător pentru că a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei.
Peste 1 milion de abonaţi pe canalul de YouTube, 2 producţii de televiziune la TVR1 si NaţionalTV, 5 DVD-uri în tiraj de peste 20.000 unităţi. Aproape 1 miliard de vizualizări. Peste 300.000 de urmăritori pe paginile de Facebook.
Cd-urile, cărţile, jocurile, sunt cele mai căutate produse româneşti pentru copii.
Gașca Zurli reuşeşte să adune la spectacole zeci de mii de părinţi şi copii, a umplut Sala Palatului, 5.000 de spectatori, şi a adunat de 1 iunie 2016 peste 10.000 de oameni la Palatul Știrbey, fără nici un alt nume pe afiş.
Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional. Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o lume magică, plină de bucurii și zâmbete. De nerăbdare, micuții spectatori vin și cu o oră înainte de începerea show-urilor. Pentru noi fiecare copil este unic, așa că îi tratăm pe toți cu aceeași atenție și dragoste.
Gașca Zurli are 16 spectacole diferite care au făcut înconjurul ţării şi au schimbat relaţiile dintre părinţii şi copiii din România. La spectacolele Zurli familiile descoperă că “joaca e limbajul iubirii dintre părinţi şi copii”, aşa cum ii place Mirelei să-şi descrie creaţia.
2 milioane de fani la nivel national;
200.000 de spectatori/ an;
Peste 100 de reprezentatii/ an in toata tara;
50 de orase acoperite;
Sute de mii de fani activi pe retelele de socializare;
Peste 300.000 de fani pe conturile de Facebook Gasca Zurli, Fetita Zurli;
Peste 1 milion de abonati pe YouTube;
80.000 DVD-uri vandute in toata tara; 80.000 de CD-uri vandute la nivel national;
100 de cantece originale;
17 spectacole productii proprii; 13 personaje originale.
Povestea Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al părinților. Lumea Zurli are cei mai frumoși părinți și copii.

Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST Island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.
Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului

Accesul în locația FAMILYFEST Island, se face doar cu mască de protecție.
Capacitatea maximă de persoane admisă de lege, este de 500.
Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectând toate normele în vigoare, comunicate de către Guvernul României.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.