Diagnostic rezervat

Teatrul National Bucuresti, București
Bd I.C. Bratianu
luni, 7 septembrie '20, ora 20:00
Un accident de bicicletă, un jaf armat și o valiză cu trei milioane de lire sterline pe care toată lumea o caută. Acestea sunt ingredientele principale ale piesei de teatru „Diagnostic rezervat”, o comedie extraordinară adaptată după textul autorului francez Jean Pierre Martinez, care îi aduce laolaltă pe Anca Sigartău, Claudiu Bleonț, Cătălina Grama (Jojo)/Doina Teodoru, Claudiu Maier, Damian Victor Oancea, 1Q Sapro și Teodor Sofian. O distribuție de excepție care promite două ore de hohote de râs, într-un carusel al schimbărilor de situație și al evenimentelor neprevăzute. Mai multe detalii

Politicianul Quentin (Damian Victor Oancea) și Beatrice, sora lui (Anca Sigartau), sunt membrii ai upper class-ului londonez. Ambii au un statut social foarte bun, nicio problemă financiară și reprezintă persoane de succes. Au însă și un frate, Raymond (Teodor Sofian), pe care îl consideră ratatul familiei și cu care nu țin legătura până când...primesc un telefon care îi anunță că fratele lor tocmai a suferit un accident și se află în comă la spital.

Totul se precipită atunci când ajunși la spital află că accidentul a fost de fapt determinat de un jaf armat în urma căruia Raymond și complicele său au furat 3 milioane de lire sterline. La spital își face apariția și Peggy (Claudiu Bleonț), partenera lui Raymond, care numai parteneră nu se dovedește a fi...

Doctorul Killhem (Claudiu Maier), asistenta Diggold (Catalina Grama – Jojo / Doina Teodoru) și detectivul McManaggal intră și ei în acest joc de “care pe care”, totul pentru a pune mâna pe valiza cu bani care e de negăsit...sau poate nu?

Daca vreți să aflați cum se termină povestea haideți pe 5 mai, ora 20.00, la Teatrul Național din București, Sala Studio, si noi vă garantăm că veți avea parte de un text savuros și de un recital actoricesc pe măsură, care vă vor aduce râsete, voie bună și multă poftă de viață.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Libmag și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.