Dance Hero PRO-AM Competition

World Trade Center, București
Piata Montreal, nr. 10
sâmbătă, 15 iunie '19
Dance Hero, prima editie a unei competitii Internationale de PRO-AM in Romania, propune dansatorilor profesionisti, dar si pasionatilor de dans o experienta completa, o zi de competitie jurizata de arbitri internationali si o seara speciala de gala cu muzica live oferita de Orchestra Petre Geambasu, meniu de exceptie si momente de dans realizate de scolile participante. Mai multe detalii

Dance Hero PRO-AM Competition va avea loc pe 15 iunie 2019, la World Trade Center din Bucuresti si isi propune sa devina un eveniment anual de referinta pentru pasionatii de dans. Evenimentul este organizat de Academia de Dans Mihai Petre, Dragos Petrescu, Global Dance Studio si Vertigo Dance School.

Dance Hero este o competitie de dans PRO-AM, adica una in care perechile sunt formate din profesionisti si amatori. Competitia este impartita in 2 sectiuni, Standard si Latino. Sectiunea Standard are 5 dansuri: Vals Lent, Tango, Vals Vienez, Slow Foxtrot, Quickstep. Sectiunea Latino este compusa tot din 5 dansuri: Samba, Cha Cha Cha, Rumba, Passo Doble, Jive.

Pornite din dorinta pasionatilor de dans de a trai experienta unei competitii reale alaturi de profesorii lor, competitiile PRO-AM au devenit in prezent o miscare internationala care atrage din ce in ce mai mult atentia publicului. Dansatori profesionisti participa in concurs alaturi de elevii lor, profesionisti in alte domenii: manageri, ingineri, specialisti in diferite domenii, medici sau avocati.

Programul evenimetului:

ora 12.00 – Preliminarii (rundele de calificari)

ora 18.00 – Finalele competitiei si Gala Dance Hero

Daca prima parte a Dance Hero PRO-AM Competition este dedicata dansatorilor profesionisti si amatori, gala evenimentului este accesibila tuturor iubitorilor de dans si frumos.

Primirea invitatilor pe covorul rosu alaturi de vedete, personalitati si oaspeti de renume din strainatate, preparatele culinare fine dining si bauturile pretioase, muzica live sustinuta de Orchestra Petre Geambasu (consacrata de show-ul de televiziune "Dansez pentru tine") si finalele competitiilor de PRO-AM alaturi de show-uri spectaculoase oferite de scolile de dans organizatoare transforma Dance Hero PRO-AM Competition in unul din evenimentele de referinta ale dansului international.

Mai multe detalii despre Dance Hero PRO-AM Competition 2019 pot fi regasite pe www.dancehero.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.