Dan Ciotoi & Generic // 11 ianuarie 2019

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
vineri, 11 ianuarie '19, ora 22:45
Vineri - 11 ianuarie 2019 - Dan Ciotoi și formația Generic te invită la primul lor concert din noul an la Berăria H. Mai multe detalii

Vino să petreci o seară de neuitat alături de cei dragi și de formația care a dat lumii hit-uri precum "Lanțul de iubire”, „Fratele meu”, "Trenul Vieții" or „Ineluș cu piatră scumpă” și multe altele.   


La 19:45 vă așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:45 cu spectacolul pe scenă!

Biletele au prețurile:
60 LEI - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă   
40 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă    
30 LEI - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă

IMPORTANT:

  • ✔ Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.
    ✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

    Harta categoriilor aici


Rezervările se fac la:
- FORMULARUL DE MAI SUS
- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro  

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.