Exclusiv pe iabilet.ro

Cupa Irina Deleanu - ediţia 19

Sala Polivalenta, București
Calea Piscului, nr. 10
22-23 februarie
Devenită deja o competiție de tradiție în lumea gimnasticii ritmice și ajunsă la cea de-a 19-a ediție, Cupa Irina Deleanu va avea loc la Sala Polivalentă din București în perioada 22-23 februarie 2020, incepand cu ora 12:30, iar accesul va incepe la ora 12:00. Mai multe detalii
Cupa Irina Deleanu este un eveniment de neuitat și de neratat. În această competiție, veți avea ocazia să urmăriți junioare și senioare venite din întreaga lume. Probele incluse în concurs vor fi panglica, cercul, mingea, măciucile și coarda.

Competiția este organizată de Federația Română de Gimnastică Ritmică, sub egida Federației Internaționale de Gimnastică. Mai multe detalii pe www.frgritmica.ro

Rețeaua iabilet.ro îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.