Culese din Cartier prezinta Argatu' - Volumul V [Lansare Album]

Underground Pub, Iasi
Galeria Stefan Cel Mare, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt
vineri, 29 noiembrie '19, ora 21:00
LANSAREA CELUI DE-AL V-LEA ALBUM DISCOGRAFIC ARGATU' (Culese Din Cartier) - INVITATI: Fantome Mai multe detalii

Volumul V este o întoarcere la rădăcinile primelor două albume ale fălticeneanului Argatu’.
Acesta încearcă să combine intr-un mod unic folclorul cu muzica electronică in stilul său specific, dar de fiecare dată aduce o estetică nouă pentru a se diferenția un album de celălalt.
In acest capitol, artistul a produs compoziții ce vizează folclorul autentic românesc cu sunete din genuri muzicale precum Dub, Grime, UK Garage, Breakbeat, Trap , Jungle și multe altele din comunitatea underground.
Dacă Vol.IV a cuprins mai mult piese cu un contur cinematic, Vol.V se bazează pe ritm dinamic și energie, așa cum a obișnuit pe toată lumea la concertele sale ,alături de Argatu' fiind MC Moș Martin pe partea de versuri/text.

Despre ce e vorba acum?
Starea de spirit pe care ascultătorul o primește! Dacă folclorul e dus mai departe prin boxe și apreciat mai mult, scopul albumului este îndeplinit.
Lansarea va avea loc pe 29 Noiembrie la Underground Pub (Iași) unde vor fi prezenți si Fantome (Culese din Cartier), urmând apoi să fie lansat și prin orașele din țară.

DATA : 29.11
LOCATIE : UNDERGROUND PUB
INVITATI : Fantome (Culese din Cartier)

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.