Exclusiv pe iabilet.ro

CRIZE X Chimie / Gray Matters / Expirat / 25.03

Expirat Halele Carol, București
Strada Doctor Constantin Istrati 1, București 040542
miercuri, 25 martie, ora 21:00
Pe 25 martie ne reîntâlnim cu CRIZE la Expirat pentru un nou concert alături de artistul hip-hop Chimie, avându-i în deschidere pe Gray Matters.

Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne in data de 8 martie 2020, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar, in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. In cazul in care evenimentele se amana sau se anuleaza, veti fi informati in timp util. Multumim!
Mai multe detalii

CRIZE a început să compună piese și să susțină concerte la începutul anilor 2000, înregistrând pană astăzi cinci materiale discografice. În 2019 au lansat patru single-uri: "Monolog", "Să Nu Mă Ai", "Venin" și "Mijlocul Pustiului" (feat. Chimie) iar anul 2020 începe cu încă o piesă nouă, “Fără Frică”, a doua colaborare cu Chimie și prima cu Antipoem.

CRIZE înseamnă:
Shole - voce
Mircha - synths
Bogdan Cristea - tobe
Dhope - bass
Ștefan Marin - chitară
Kinnu - chitară

În deschidere: Gray Matters

Gray Matters este o trupa de alternative / electronic rock înființată la sfârșitul anului 2014 și constant prezentă pe scena autohtonă. Muzica lor poate fi definită drept o căutare permanentă de modalități de expresie a stărilor de spirit prin muzică.

Gray Matters a dovedit că nu doar albul și negrul sunt relevante, ci și toate nuanțele de gri care reprezintă puntea dintre cele două extreme: muzica electronică și cea rock, motiv pentru care rezultatul final e mereu în schimbare, mereu definit printr-o altă îmbinare fină de sunete și emoții.

În 2017 lansează single-ul "See the Sun" urmat de "Bipolar". În 2018 lansează piesa "Zbor" împreună cu Mihnea Blidariu (Luna Amară)

iTunes / GrayMatters
Spotify / GrayMatters

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.