Cristina Bălan în concert acustic pe terasa Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
joi, 10 septembrie '20, ora 21:30
Miercuri, pe 10 septembrie, ne vom relaxa pe terasa Hard Rock Cafe în acorduri fine, la concertul Cristinei Bălan. Armonii sentimentale în acord cu o seară de toamnă blândă își vor face loc în mixul ce va include refrene din repertoriul propriu, dar și hituri internaționale rearanjate în variantă acustică. Mai multe detalii

Născută în Timișoara, Cristina Bălan a facut parte dintre pionerii muzicii de club în România, în 1999 înființând trupa Impact, alături de Rareș Timiș. Pe lângă albumele lansate alături de Impact, Cristina s-a facut remacată în calitatea de compozitor și textier și pentru alți artiști, bucurându-se și de câteva succese internaționale, cum ar fi colaboarea cu artistul Sahsa Lopez pentru piesa “All my people”. Deși este absolventă a secției de violă din cadrul colegiului Ion Vidu din Timișoara, fiind o mare fană a trupei Queen și a lui Freddie Mercury, drumurile ei au avut legatură cu vocea, în 2015 devenind și câștigătoare a concursului Vocea României. 

Pentru evenimentul din Hard Rock Cafe, pe lângă piese din repertoriul propiu – „Unbreakable”, „Final de război” - Cristina Bălan a pregătit un setlist cu piese care au avut o influență asupra ei in diverse momente ale vieții. “Wicked games”, “You’ve got the love” sau “Mad about you” sunt doar câteva titluri.  

Biletele au următoarele prețuri:

- Categoria I: 35 de lei, cu loc la masă pe terasă, aproape de scenă (doar 36 de bilete)

- Categoria II: 25 de lei, cu loc la masă pe terasă


Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și în format electronic pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange.

Le puteți cumpăra şi în ziua concertului la intrare, în limita locurilor disponible.

Ca să (ne) fie bine, avem grijă în continuare:

✔️ Am redus locurile cât să ne bucurăm de evenimente în siguranță și accesul se face doar pe bază de rezervare;
✔️ Îți punem la dispoziție meniuri digitale și plata cu cardul pentru o experiență contactless;
✔️ Te așteptăm cu același zâmbet larg în spatele măștilor de protecție și te încurajăm să porți și tu mască când nu stai la masă;
✔️ Distanța între mese este de 2 m, iar rezervările sunt de maximum 4 persoane la aceeași masă. Excepție fac cazurile când vii însoțit de membrii familiei, persoane cu care locuiești în aceeași casă.
✔️ Purtăm mănuși și păstrăm distanța de siguranță față de oaspeți. Păstrează și tu distanța de 1.5 m față de alte persoane.
✔️ Dezinfectăm frecvent toate suprafețele și am montat dispensere de igienizare a mâinilor în toate zonele comune.