Exclusiv pe iabilet.ro

Concert Timpuri Noi

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
vineri, 17 septembrie '21, ora 21:30
Te invitam la Hard Rock Cafe, vineri, 17 septembrie, de la ora 21:30, sa petreci o seara PERFECTA cu una dintre cele mai longevive trupe de rock romanesti, Timpuri Noi!

Accesul se face conform normelor în vigoare, adică au voie la concert fanii vaccinați cu schemă completă, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, cu dovadă de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării).

Menționăm că NU vom avea testare rapidă la intrare în ziua concertului, așa că vă rugăm să veniți cu dovada printată a testării în locații acreditate. La cumpărarea biletelor veți fi rugați să bifați cum veți veni la concert: cu dovadă de vaccinare printată, dovadă de test rapid/PCR printată sau cu dovadă de anticorpi, tot printată.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert. Mai multe detalii