Exclusiv pe iabilet.ro

Concert The Mono Jacks live @ Control

Club Control, București
Str. Constantin Mille, nr. 4
miercuri, 15 aprilie, ora 21:00
The Mono Jacks live în Club Control pe 15 aprilie! Mai multe detalii

Miercuri, 15 aprilie 2020, The Mono Jacks revin în Club Control (București, str. Constantin Mille nr. 4) pentru un concert în turneul de promovare a noului lor album, Gloria!

La intrare, în limita stocului rămas, biletele vor avea prețul de 60 de lei.

The Mono Jacks – Gloria (official audio)
https://youtu.be/hPLWvtDgCow 

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, Ușor distorsionat, un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune.

The Mono Jacks – Infinit (official video)
https://youtu.be/mHAQbj7TWuk 

Cu trei single-uri care au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternative – „Un sfert de secundă”, „Infinit” și „1000 de DA” (piesa românească a anului la Radio Guerrilla) – și din ce în ce mai multe concerte cu casa închisă în toată țara, The Mono Jacks au lucrat în același timp neobosit la muzică nouă. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit repede, la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Pe parcursul celor 11 noi piese The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.

Stream/download noul album The Mono Jacks – Gloria
https://smarturl.it/tmj-gloria 

Muzica lor a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cât și prin turnee în toată țara, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții. Asigură-te că-i vei vedea live pe 15 martie în Club Control în turneul de promovare a noului album!

The Mono Jacks
Doru Trăscău – voce, chitară
Andrei Zamfir – chitară
Cristian Chiru – bass
John Ciurea – tobe

https://www.themonojacks.com 
https://fb.com/themonojacks 
https://instagram.com/themonojacks 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.