Concert N&D - Retro Party – Anu’ 2000 @ #FAMILYFEST Island

FamilyFest Island, București, Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
sâmbătă, 29 august, ora 19:00
N&D, vor ajunge pentru prima data la FamilyFest Island Sâmbătă, pe 29 august, de la orele 19:00. Mai multe detalii

Vino și tu să fredonezi alături de ei piesele care au marcat o generație: „Vino la mine”, Vreau să plâng”, „Nu e vina mea”. Vă promitem că nu va fi un simplu concert, ci o experiență cu adevărat RETRO!Party Retro @FamilyFest Island, cu muzica anilor 2000, la platane îl avem pe Dj Marius, care o să ne reamintească prin intermediul pieselor, de muzica anilor 2000. Nostalgia o sa fie la ea acasa! Hai și tu pe tărâmul magic, #FamilyFest Island!

• Accesul în locația #FAMILYFEST Island, se face doar cu mască de protecție.
• Capacitatea maximă admisă de lege, este de 500 persoane.
• Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectând toate normele în vigoare, comunicate de către Guvernul României.

Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.
Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului, Sector 2.
Locație: Insula de pe Lacul Fundeni.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.