Exclusiv pe iabilet.ro

Concert Jean Gavril

The Pub - Universitatii, București
9, Bulevardul Regina Elisabeta, București 030167
sâmbătă, 7 martie, ora 21:00
Jean Gavril este artistul ale cărui piese cuceresc cu success inimile acelora mai non-conformiști dintre melomani. Mai multe detalii
Sentimentele nefiltrate și libertatea de spirit absolută transcend din muzica lui, fapt ce trezește o reminiscență a Woddstock-ului și acea subtilă aluzie către muzica pop și funk-ul anilor ‘60. 
 
Chitara o stăpânește de la o vârstă fragedă, înzestrarea lui ca muzician avându-și rădăcinile încă din liceu, când susținea concerte în localurile din Constanța, orașul natal. 
 
Primele hit-uri, “Totul sau nimic”, “Tocuri” and “Fată, bea cu mine” i-au adus în scurt timp o notorietate solidă, numărul de fani mărindu-se pe măsură ce artistul se dezvoltă, astfel că piesa lui “Oh, Ramona” devine soundtrack-ul official al filmului cu același nume, plasându-l pe Jean Gavril pe scena muzicii internaționale. 
 
Mereu pe un curs de dezvoltare, ar fi greu să clasăm muzica lui Jean Gavril între niște linii specifice ale unui gen sau altul, fapt ce îi evidențiază spiritul artistic cameleonic. Pentru Jean, nu e niciodată despre a se conforma în trenduri, ci despre a trăi viața la cel mai complex nivel, așa cum vine ea. “Din punct de vedere artistic, stiu că am niște lucruri de spus și de făcut. Ramân sincer muzicii mele, sentimentelor mele și voi experimenta mereu viața în aces mod, aici țintesc mereu. Ca om, sunt conștient că sunt la fel ca toți oamenii. Atunci, de ce să mă tem și ascund în spatele a ceva la care toți tânjim? ”

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.