Concert Iris

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
vineri, 8 februarie
Prima aparitie din 2019 a trupei IRIS are loc in club Quantic pe 8 Februarie! Mai multe detalii

Concertul se numeste „Lumea toata e un circ” si reprezinta cel mai nou proiect muzical IRIS. 

Titlul show-ului este inspirat de albumul cu acelasi nume, lansat in octombrie 2018.

Aceasta noua productie este o reinventare a trupei in componenta actuala si ofera un nou suflu muzical ce se imbina perfect cu acordurile clasice marca IRIS, totul pentru a inspira noua generatie a publicului rock dar si fanii sustinatori de-o viata ai formatiei.

Concertul este unul conceptual in care trupa isi doreste sa implice fanii, lasandu-le acestora oportunitatea de a selecta melodiile din playlist. Astfel fanii IRIS se pot bucura de melodiile lor preferate atat de pe noul album dar si din cele consacrate. Propunerile fanilor sunt asteptate in mesaj privat pe pagina de facebook a trupei https://www.facebook.com/trupairis/

Pe parcursul a mai bine de o ora jumatate, publicul se va bucura de un spectacol marca IRIS, de energia formatiei, in care acordurile muzicii vor face ca auditoriul sa experimenteze multiple sentimente si stari inspirate din realitatea contemporana.

Asadar, va asteptam vineri, 8 februarie 2018 in Club Quantic Bucuresti. Fara voi, Maria Sa Publicul, trupa nu ar exista si nu ar fi existat!!!

IRIS sunt:

Costi Sandu - voce
Nelu Dumitrescu – tobe(membru fondator)
Andrei Balasa - chitara solo
George Costinescu - chitara bas
Relu Marin - clape

https://www.facebook.com/trupairis/

Invitati speciali: Trupa TRANSILVANIA din Bucuresti

MEMBRI TRANSILVANIA

Marius Neumann - Voce, Daniel Himpa - Chitara, Ovidiu Turcu - Bass, Daniel Bucatariu - Tobe

https://www.facebook.com/TrupaTransilvania/

Accesul se face incepand cu ora 20.00.

Pret bilet: 40 lei Presale(pana joi 7 februarie) si 50 lei in ziua concertului.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.