Concert Cristi Minculescu & Valter & Boro

Sala Palatului, București
Strada Ion Câmpineanu, nr. 28
marți, 28 aprilie, ora 19:30
Organizatorii concertului Concert Cristi Minculescu & Valter & Boro (Best Artist Management S.R.L. CUI: 41932613) care trebuia sa aiba loc in data de 28.03 la Sala Palatului ne-au trimis urmatorul comunicat. Va reamintim ca NU iabilet.ro organizeaza evenimentul ci doar vinde bilete in numele organizatorului.
Din cauza numărului tot mai mare de cazuri de pacienți infectați cu virusul COVID – 19, Ministerul Afacerilor Interne a emis un comunicat în care anunță luarea unei măsuri OBLIGATORII pentru toți organizatorii de evenimente:
„Începând de astăzi, 8 martie 2020, sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1000 de persoane.
Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată.”
Prin urmare suntem nevoiți în acest moment să amânam Concert Cristi Minculescu & Valter & Boro, care urma să aibă loc la Sala Palatului din București în data de 28 martie 2020. Ne pare extrem de rău că s-a ajuns în această situație.
Bilete rămân valabile, concertul a fost reprogramat in data de 28 aprilie 2020
Subliniem încă o dată că decizia de a amâna evenimentul nu le aparține organizatorilor. A fost IMPUSĂ prin decret, astăzi, 8 martie 2020.
Ne cerem scuze pentru această amânare. Păstrați biletele intacte, ele rămân valabile.
Organizator: Best Artist Management S.R.L. CUI: 41932613 Mai multe detalii