Exclusiv pe iabilet.ro

Concert Connect-R @ #FAMILYFEST Island

FamilyFest Island, București, Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
vineri, 31 iulie '20, ora 20:30
Connect-R, autorul hitului „Vara nu dorm”, cu peste 5 ani în difuzare la radio, vă așteaptă vineri, 31 iulie 2020, începand cu orele 20:30, să vă distrați alături de el, la un super party #FAMILYFEST Island, insula de pe Lacul Fundeni, Aleea Tibiscum nr. 71 – 75, Sector 2.

Bilete la tariful pentru o persoana, puteti gasi si la intrare, in ziua evenimentului, in limita locurilor disponibile. Mai multe detalii

”Dacă Dragostea Dispare”, ”Burning Love”, ”Murderer”, „Surrender”, Dă-te-n dragostea mea”, ”Noi ne potrivim”, „Baga mare”, ”Ceartă artă”, ”Semne”, sunt piese pe care le putem asculta și cânta împreună pe tărâmul magic Family Fest Island. Haideți și voi!

Vă recomandăm să purtați mască de protecție în locația #FAMILYFEST Island.
Capacitatea maximă admisă de lege, este de 500 persoane.
Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectând toate normele în vigoare, comunicate de către Guvernul României.

Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.
Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului, Sector 2.
Locație: Insula de pe Lacul Fundeni.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.