Exclusiv pe iabilet.ro

Concert Bibi & Antonio Pican “Back 2 school” @ #FAMILYFEST Island

FamilyFest Island, București, Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
duminică, 13 septembrie '20, ora 17:00
Concert BIBI & ANTONIO PICAN "Back 2 school" @ #FAMILYFEST Island!
Bibi împreună cu iubitul său Antonio Pican, anunță ultima petrecere înainte de începerea noului an școlar. Petrecerea se desfășoară în data de 13 septembrie 2020, începand cu orele 17:00, @ #FAMILYFEST Island, insula de pe Lacul Fundeni. Hai și tu pe tărâmul magic #FAMILYFEST Island, să cântăm și să dansăm împreună! Mai multe detalii

Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST Island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.
Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului, Sector 2.
Locație: Insula de pe Lacul Fundeni.
Accesul în locația #FAMILYFEST Island, se face doar cu mască de protecție.
Capacitatea maximă admisă de lege, este de 500 persoane.
Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectând toate normele sanitare, în vigoare, comunicate de către Guvernul României.

BiBi sau Bianca Mihaela Lixandru, este îndrăgită de foarte  a cunoscut succesul ca urmare a lansării melodiei "Ciocolata", și devine artist independent odată cu lansarea cântecului "Radio Song" în anul 2014. De-a lungul anilor, artista a lansat o serie de piese pe placul publicului român, printre care "My Life", in anul 2016 hitul de mare succes "Ciocolata" care s-a menținut în topul celor mai vizionate piese de pe Youtube timp de o săptămână, clipul fiind vizionat de 44 de milioane de persoane, de asemenea plasându-se și în Romanian Top 100. 

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.