Concert Antonia în Orașul Cu Chef de Viață

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
sâmbătă, 2 noiembrie '19, ora 19:00
Sâmbătă - 2 noiembrie - ANTONIA revine la Berăria H pentru un mega concert! Mai multe detalii

Vino împreună cu toți prietenii tăi să vă bucurați de interpretarea #live a celor mai îndrăgite piese precum ”Matame”, ”Iubirea mea” sau ”Amya” .

Antonia și-a început cariera artistică în România, în anul 2010, cu melodia “Morena” în colaborare cu TOM BOXER. Piesa a devenit rapid un hit național și internațional care i-au adus artistei atât aprecierea a milioane de fani, cât și atenția a numeroase case de discuri, televiziuni, radiorui, publicații și personalități din domeniul muzicii și nu numai. De atunci, Antonia a înregistrat succes după succes și a doborât record după record prin piesele lansate, devenind una din cele mai importante figuri pe scena de pop, dance, R&B și house-club.  

Acces: 18:00 // Show: 19:00

 
Bilete în PRESALE (preț redus - până pe 16 octombrie)
40 lei - Cat. A presale - în fața scenei cu loc la masă
20 lei - Cat. B presale - acces general cu loc la masă
 
Din 17 octombrie, biletele vor avea prețurile:
50 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
30 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă  * la costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane de emitere, specifice fiecarei platforme de ticketing.  
 
---IMPORTANT---
* Pentru acest eveniment, rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor
** Mesele vor trebui eliberate până cel târziu la ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!
*** Copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet și au loc rezervat la masă.    
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.