Concert aniversar - Zdob si Zdub 20 de ani si album nou pe 17 ianuarie la Arenele Romane

Arenele Romane, București
Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
duminică, 17 ianuarie '16, ora 19:00
BILETE GASITI SI LA INTRARE ! Pe 17 ianuarie de la ora 19:00, trupa “Zdob si Zdub” va sustine un concert aniversar si va lansa si live un nou album sub forma unei compilatii de piese needitate cu titlul, “20 de veri” sub egida MediaPro Music. Mai multe detalii

Moldovenii vor fi protagonistii unui show de exceptie. Acest concert se va tine pentru toti fanii “Zdob si Zdub” cu prilejul a 20 de ani de activitate muzicala a “lautarilor etno-rock”. 

Pe scena Arenelor Romane veti avea parte de cele mai tari hituri zdubesti, adunate in acesti 20 de ani de activitate iar pe noul CD veti “gusta” din 16 piese needitate, inclusiv 3 single-uri noi. Toamna aceasta Zdob si Zdub strange cea mai bogata roada pentru voi! 

Zdubii vor serba jubileul  impreuna cu  invitati speciali - artisti si persoane publice care le-au marcat cariera. Veti avea parte de featuring-uri cu Boonika originala din Valeni, MC Vasile, Radu Almasan (Bosquito), Anatol Stefanet (Trigon), Mitos Micleusan (Planeta Moldova), Franz Meir-Dini (Germania). In deschidere va canta trupa cult din Chisinau, “Cuibul” cu solistii  Lidia Scarlat si Igor Dinga. 

Mai tineri ca niociodata  Zdubii va asteapta sa cinstim muzica impreuna!

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzica, Magazinele Uman si IQ BOX,  reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) la urmatoarele preturi:

-Golden Circle in fata scenei – 80 de lei (doar 200 de bilete)

-Acces General in presale - 50 de lei pana pe 15 ianuarie

- Dupa 15 ianuarie, biletele Acces General costa 55 de lei

- la intrare biletele Acces General vor costa 60 de lei

Un eveniment BestMusic Live Concerts & Cuibul cu sprijinul MediaPro Music, sustinut de Hotel Europa Royale