Exclusiv pe iabilet.ro

Cluj: Poti sa visezi, Poti sa faci | Concert caritabil

joi, 6 februarie, ora 18:30
În 6 februarie te invităm la Teatrul Național din Cluj ca să iei parte la primul concert caritabil din România dirijat de un roboțel. Probabil că ai mai văzut roboți în bucătărie, la televizor sau pe liniile de producție din fabrici, dar cum ar fi să asiști la un concert de rock, muzică simfonică și tradițională, iar tot show-ul să fie sub bagheta unei mașinării? Mai multe detalii

Sub bagheta roboțelului dirijor vor cânta, printre alții, pe Flaviu Buzilă și Călin Goia, soliștii trupelor Hara și Voltaj, alături de compozitorii și muzicieni italieni precum Giorgio Fabbri și Francesco Maria Gallo.

Evenimentul Poti sa Visezi, Poti sa Faci este un spectacol care îmbină 3 tipuri de muzică: simfonică, rock, tradițională românească și le este destinat copiilor bolnavi de cancer din cadrul Asociației Little People România.
Fondurile pe care le vom strânge în urma evenimentului vor fi donate copiilor sustinuti de organizatia Little People Romania.


INVITAȚI INTERNAȚIONALI
Pe lângă Călin Goia de la Voltaj și Flaviu Buzilă de la Hara, doi artiști îndrăgiți de publicul clujean, pe scena naționalului vor urca în 6 februarie doi muzicieni de anvergură din Italia.
- Giorgio Fabbri, dirijor, interpret și compozitor, va susține recitalul de muzică clasică.
Giorgio este profesor în cadrul Universității din Ferrara și a cântat de-a lungul timpului cu artiști ca Luciano Pavarotti, Mirella Freni, Carla Fraci. A fost speaker TedX Cluj 2017 unde a vorbit despre programarea neuroingvistică prin muzica clasică.

- Francesco Maria Gallo, artist și compozitor, va susține recitalul de muzică rock. Francesco are o discografie bogată și a compus, printre altele, o piesă pentru Dalai Lama.

REZERVĂ-ȚI UN LOC LA CONCERTUL CARITABIL ZÂMBETE ȘI ÎMBRĂȚIȘĂRI
Prețul unui bilet este de 20 de lei și pentru fiecare bilet cumpărat, spectatorii se angajează să doneze o sumă minimă de 100 de lei pentru Asociația Little People.
Donațiile se pot face prin transfer bancar (contul pentru donații se va regăsi în formularul de participare) sau cash, în seara evenimentului.

Pentru accesul în sala de spectacol e suficient să prezinți biletul la intrare.

Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay.
Poți plăti online cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, prin Vodafone, Orange sau prin Fan Courier oriunde în țară.