Exclusiv pe iabilet.ro

Cluj: Poti sa visezi, Poti sa faci | Concert caritabil

joi, 6 februarie, ora 18:30
În 6 februarie te invităm la Teatrul Național din Cluj ca să iei parte la primul concert caritabil din România dirijat de un roboțel. Probabil că ai mai văzut roboți în bucătărie, la televizor sau pe liniile de producție din fabrici, dar cum ar fi să asiști la un concert de rock, muzică simfonică și tradițională, iar tot show-ul să fie sub bagheta unei mașinării? Mai multe detalii

Sub bagheta roboțelului dirijor vor cânta, printre alții, Flavius Buzilă și Călin Goia, soliștii trupelor Hara și Voltaj.

Evenimentul Poti sa Visezi, Poti sa Faci este un spectacol care îmbină 3 tipuri de muzică: simfonică, rock, tradițională românească și le este destinat copiilor bolnavi de cancer din cadrul Asociației Little People România.
Fondurile pe care le vom strânge în urma evenimentului vor fi donate copiilor sustinuti de organizatia Little People Romania.

 

REZERVĂ-ȚI UN LOC LA CONCERTUL CARITABIL ZÂMBETE ȘI ÎMBRĂȚIȘĂRI
Prețul unui bilet este de 20 de lei și pentru fiecare bilet cumpărat, spectatorii se angajează să doneze o sumă minimă de 100 de lei pentru Asociația Little People.
Donațiile se pot face prin transfer bancar (contul pentru donații se va regăsi în formularul de participare) sau cash, în seara evenimentului.

Pentru accesul în sala de spectacol e suficient să prezinți biletul la intrare.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.