Exclusiv pe iabilet.ro

Cluj-Napoca: Concert Evergrey la /Form Space

/FORM SPACE, Cluj-Napoca
Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400000
vineri, 12 aprilie '19, ora 19:30
EVERGREY revin in Romania pe 12 aprilie printr-un show care va avea loc la Form Space din Cluj-Napoca de la ora 19:30. La 4 bilete cumparate, unul este gratuit! Pune 4 bilete in cos si platesti doar 3. La 3 bilete cumparate aveti discount 15%. Bilete gasiti si la intrare. Mai multe detalii

In deschidere vor canta Bloodred Hourglass din Finlanda.

Evergrey vin din Suedia si se numara printre trupele care abordeaza ca stil Progressive Metal, avand pe alocuri influente de Power. Au 10 albume la activ, al 11-lea, The Atlantic urmand sa fie lansat anul acesta pe 25 Ianuarie. Artistii abordeaza teme bine definite precum paranoia,sau suicidul pe care le dezvolta din perspectiva individului care are aceste trairi. The Atlantic va fi al 3 album conceptual al formatiei despre care Jacob Hensen a declarat ca va fi cel mai intunecat si profund material al trupei.

Se numara printre formatiile de top din Suedia, ajungand sa urce pe scenele unor festivaluri mari din Europa precum Download, Masters of Rock, Sziget sau Wacken, dar si in Statele Unite unde au fost headlinerii festivalului Prog Power VII din Atlanta. De-a lungul timpului Evergrey a colaborat cu muzicieni din In Flames, Sabaton, HammerFall sau Stratovarius si au avut turnee alaturi de Nevermore, In Flames sau Avatar. 

O piesa noua Evergrey, Currents, de pe viitorul album al trupei, "Atlantic", poate fi asculta aici: https://www.youtube.com/watch?v=JyWYSkoa1V0 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

Earlybird: 69 lei primele 100 de bilete

Presale: 79 lei

La Acces: 100 lei

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM