Carla's Dreams în Concert la Berăria H

Beraria H, București
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București 011343
marți, 23 octombrie '18, ora 22:15
Wop Wop! E oficial: concert Carla's Dreams pe 23 octombrie. UNDE? La Berăria H - Orașul cu Chef de Viață. Pregătește-te pentru un show uriaș cu toate ACELE hit-uri care au intrat sub pielea ta: de la "#eroina", "P.O.H.U.I", "Imperfect" și "Până la sânge", "Te Rog". Mai multe detalii
Acces: ora 19:30 // Show: ora 22:15
 
 
Din 4 octombrie, biletele costă:
130 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
95 LEI- Cat. B - acces general cu loc la masă
70 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă
 
Biletele pot fi cumpărate: - online de pe bilete.ro și iabilet.ro - fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos IMPORTANT:
 
Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.
Copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet și au loc rezervat la masă.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.