Capra cu trei iezi - Teatru interactiv pentru copii @ #FAMILYFEST Island

FamilyFest Island, București, Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
Aleea Tibiscum, Insula de pe Lacul Fundeni
duminică, 9 august, ora 17:00
Dragi părinți, bunici și copii, vă invităm pe data de 09 august 2020, începand cu orele 17:00, să aflam cum Lupul vrea să îi păcălească pe cei trei iezi și să descoperim împreună cu voi, tărâmul magic, #FAMILYFEST Island, insula de pe Lacul Fundeni. Mai multe detalii

A fost odată ca niciodată, că dacă n-ar fi fost nu s-ar fi povetit...o capră care avea trei iezi: cel mare, cel mijlociu și cel mic. Care de care mai frumușel si mai năzdravan din fire....ca toți iezii. Da’ se pare ca iedul cel mic era cel mai ascultător și capra tare mândră mai era de el...Toate bune și frumoase, numai că pe vremea aceea trăia și un lup flămând, ce tot dădea târcoale pe lângă casa caprei....sa-i mănânce iezișorii. Dar intr-o zi când capra a plecat dupa: "Frunze-buze....Mălăieși in călcăieși ....știți dumneavoastră cei care ați citit povestea....iaca și lupul....bate la ușa iezișorilor...Apoi...dacă i-o fi mâncat sau nu, nănaşul lup pe iezișorii cei năzdrăvani....Vă poftim sa aflați ce și cum s-o gătat povestea noastră.

Actorii vor da viață personajelor: Ion Creangă, Capra, Lupul și cei trei iezi.

Spectacol LIVE de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani
Durata: 45 de minute

Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.
Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului, Sector 2.
Locație: Insula de pe Lacul Fundeni.

• Accesul în locația #FAMILYFEST Island, se face doar cu mască de protecție.
• Capacitatea maximă admisă de lege, este de 500 persoane.
• Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectând toate normele în vigoare, comunicate de către Guvernul României.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.