Brasov: Albert Von Kloss - Ignatenko Show Stiintifico Educational

Teatrul Sică Alexandrescu, Brasov
Piața Teatrului 1
luni, 14 octombrie '19, ora 19:30
Albert (Alexei) Venedictovici Ignatenko este un om de stiinta cosmolog (născut la 4 martie 1943 în Ucraina). Mai multe detalii

Doctor în filosofie, doctor în medicina psiho-informațională, doctor în științe biologice și energo-informaționale, doctor în științele securității internaționale, profesor al Academiei Internaționale și Europene de Informatizare (Membru asociat al structurilor ONU), șeful catedrei de Psihoinformaţiologie a UIDF (Universităţii Internaţionale de Ştiinţe Fundamentale (reţeaua educaţională Oxford), Preşedintele Ligii Natiunilor Cosmo-Umaniste Universale, Preşedintele Fundatiei internaţionale „Pământul Viu”(Ucraina), Preşedintele Academiei Cosmoumaniste, Vice-preşedintele Academiei Medicale Mondiale „V.V. Merkulov”, director al departamentului de instruire al Comitetului Internaţional de aparare a drepturilor omului (Ucraina), Adjunct al Preşedintelui Comitetului Internaţional Anti-Criminalitate şi Anti-Terorism (CIAA) privind relaţiile internaţionale, Prior, Ministrul afacerilor externe al Ordinului Internaţional O.S.J. şi al Uniunii Internaţionale a Aristocraţilor, Academician a douăsprezece Academii, membru al Uniunii scriitorilor vorbitori de limbă rusă din Republica Cehă, laureat al unor premii internaţionale, cavaler al unor ordine internaţionale, conte, general CIAA.

Academicianul Ignatenko este un savant-cosmolog, activist social și om de cultură de renume mondial, ce a adus o contribuție semnificativă la dezvoltarea informatizarii spiritual-morale a Societății Internaționale, fondatorul științei Cosmoumaniste și a noi direcții științifice, ca de exemplu: cosmo-eniopsihologie, psiho-informațiologie, cosmo-enioufologie, cosmo-eniomedicină, cosmo-enioartă, cosmo-eniopedagogie, cosmo-eniosport şi altele.

Profesorul Albert Ignatenko a participat la peste 50 de Congrese internationale, simpozioane și expoziții internaționale și este, de asemenea, autor a numeroase publicații științifice și a șapte cărți.

Albert Ignatenko va sustine un turneu national ce cuprinde doar pentru luna iulie sapte orase, cu un show stiintifico – educational cu o tematica puternica – matricea divina a puterii gandului, matricea tineretii vesnice. In program se regasesc : previziuni despre viitorul omenirii, memoria fenomenala, telepatia, clarviziunea, lovitura Kung Fu de la distant fara contact, deschiderea capacitatilor geniale, programarea pentru 100% sanatate, tinerete vesnica si fericire, schimbarea destinului.

Orasele ce se regasesc in prima parte a turneului sunt:


14 octombrie - Brasov
15 octombrie – Galati
16 octombrie – Constanta

Asa cum am mentionat mai sus, profesorul Ignatenko este om de stiinta recunoscut de mari universitati ale lumii.

Are patru doctorate, in filosofie, biologie, medicina psiho-informationala si stiintele securitatii internationale, este inventator recunoscut al cosmoumanismului, presedinte a numeroase organizatii prestigioase, membru al multor academii ale lumii.

Dar nu acestea sunt atuurile care il fac sa fie cu mult mai mult decat convingator. Ci faptul ca, oricat de sceptic ai porni la drum in intalnirea cu el – pentru ca scepticismul, resemnarea, cinismul sunt trasaturile noastre omenesti cele mai inradacinate – sfarsesti prin a intelege cat de simplu, de limpede, de evident si de superb este rostul trecerii noastre pe pamant.

Ignatenko a fost numit de ziarişti "regele parafenomenelor". Acesta este "o personalitate unică", deţinând "zeci de capacităţi fenomenale, începând cu memoria şi terminând cu cele mai misterioase din domeniul parapsihologici şi psihoenergiei". Ignatenko a demonstrat şi pe scenă fenomenele telepatiei, telekineziei, clarviziunii şi sugestiei mentale fără folosirea hipnozei.

S-a concentrat pe domeniul sugestologiei, formând o nouă direcţie, psihoenergosugestia.
Despre fenomenul Ignatenko, au apărut numeroase publicaţii, s-au scris zeci de articole ştiinţifice şi au fost produse câteva filme.

În România, Eugen Celan i-a consacrat un capitol în volumul II al cărţii sale Serviciile secrete şi parapsihologia". Iar Universitatea Naţională de Apărare includea, în volumul "Provocări la adresa securităţii şi strategiei la începutul secolului XXI", consacrat sesiunii de comunicări ştiinţifice cu participare internaţională din 14-15 aprilie 2005, un studiu intitulat "Spionajul psihic - agresiune asimetrică nonconvenţională", unde, la pagina 229, autorul, col. dr. Emil Străinu, aminteşte de capacităţile lui Ignatenko.


Informatii : 0722 408 143, 0745 171 770


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.