Concert Born from Pain

Club Fabrica, București
Str. 11 Iunie, nr. 50
miercuri, 12 decembrie '18, ora 20:00
Dupa cativa ani de zile, veteranii hardcore-ului din Europa, BORN FROM PAIN (Olanda), se intorc in club Fabrica. Se va intampla pe 12 decembrie si se anunta un show ca la carte, cu cele 4 dansuri de societate incluse: wall of death, stage diving, crowdsurfing.....siiiii.....se mai face pogo in 2018? Mai multe detalii

Alaturi de olandezi vor urca pe scena 3 trupe de hardcore romanesti, binecunoscute baietilor si fetelor, care frecventeaza concerte si cluburi, profesori in dansurile enumerate mai sus: Rock N Ghena (Mangalia), First Division (Bucuresti) si Take No More (Bucuresti).

Categorii si preturi bilete: 
40 lei presale online
50 lei la intrare - in seara evenimentului

Born From Pain - https://www.youtube.com/watch?v=3Mcu3URtWKs
Rock n Ghena - https://www.youtube.com/watch?v=9lfHDcZvwps
First Division - https://www.youtube.com/watch?v=-fRnHgWQbkE
Take No More - https://www.youtube.com/watch?v=QnlBRECBns8

 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.