BEHEMOTH canta la Bucuresti

Colectiv, București
str. Tabacarilor, nr 7
marți, 21 aprilie '15, ora 18:30
BILETE SE GASESC SI LA INTRARE ! Mai multe detalii

Polonezii de la Behemoth vor sustine un show de aproape doua ore, plin de efecte pirotehnice, pe o scena construita special pentru acest turneu, cu decoruri si recuzita pe masura. In deschidere vor canta elvetienii de la Bolzer (black death metal – Zurich) si polonezii de la THAW (experimental black metal)

Showul este un Warmup Party oficial pentru Metalhead Meeting 2015, care va avea loc intre 12 si 14 iunie in Bucuresti, festival unde deja sunt confirmate trupele Amorphis, The Sirens, Triptykon, Antimatter, Dew Scented, Demonical, Centinex si Primordial, ca sa enumeram doar cateva nume din cele peste 30 de trupe care vor urca pe scena celui mai titrat festival de metal romanesc.

Facebook Event: www.facebook.com/events/354379174731034/

Biletele pentru concertul Behemoth au fost puse in vanzare pe www.iabilet.ro (plata cu cardul, paypal, OP, pe factura la Vodafone sau ramburs) si in reteaua fizica iaBilet (Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour din toata tara) la urmatorele preturi:

-    50 de lei primele 100 de bilete - EPUIZATE
-    55 de lei dupa epuizarea acestora, pana pe 15 februarie 2015
-    60 de lei pana pe 3  aprilie 2015
-    70 de lei dupa 10 aprilie si la intrare

Capacitatea clubului este de aproximativ 700 de persoane, asa ca grabiti-va sa va luati bilete, se anunta un show sold out!

Behemoth sunt o trupa poloneza de blackened death metal, cu aproape 24 de ani la activ si 10 albume de studio. Pana in 1990, trupa canta un black metal clasic, standard, cu versuri pagane, dar apoi se reprofileaza pe teme oculte si thelemice, dupa spusele lui Aleister Crowley din anul 1900: "Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.". Solistul trupei, Nergal, unul dintre cei mai buni solisti de metal la ora actuala, a avut grija sa pastreze stilul caracteristic al trupei inca de la inceputurile anilor 90, cu amprenta tobelor lui Inferno alaturi de vocea sa cu influente orientale. Desi trupa a fost arondata mai multor stiluri, Nergal mereu a sustinut ca Behemoth nu apartine niciunei categorii, stilul lor fiind unic si aparte.

Promo Video: www.youtube.com/watch?v=DKA5p4mVfZ8

Un eveniment marca METALHEAD

 

Puncte fizice de vânzare iaBilet pentru Bucureşti:

- reteaua de 1500 de terminale ZebraPay (disponibile in toata tara: www.zebrapay.ro/locatii)

- Reteaua de magazine IQ Box din toata tara

- Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30 colţ cu Magheru lângă McD)

- Magazinul Muzica de pe Calea Victoriei

- Agenţiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei 100

- reteaua de magazine SAY

EXTRA

- Aplicaţia de IOS sau Android iaBilet
- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancourier in 24 de ore oriunde in tara. Biletele in format electronic pot fi scanate atat printate cat si de pe tableta sau smartphone.