Cluj-Napoca: Balul Mărțișor în Ajutor, Ediția 2

ADAMs Events Restaurant, Cluj-Napoca
Calea Turzii nr. 203A Cluj-Napoca
sâmbătă, 29 februarie, ora 19:00
Întâmpină primăvara în pași de dans, decor elegant și alături de oameni de calitate, participând la Gala de Caritate “Mărțișor în Ajutor”. Mai multe detalii

CÂND?

29 februarie, Adam’s Events (Calea Turzii 203A), ora 19:00.

Aflat la cea de-a doua ediție, evenimentul este DESCHIS PUBLICULUI LARG și garantează o incursiune într-o noapte de neuitat!

De la band live , preparate culinare deosebite, OPEN bar și, desigur, reprezentații artistice antrenante, vei trăi o seară pe care cu siguranță tu și cu prietenii tăi o să vi-o amintiți cu drag în anii care vor urma! Ah, am menționat că avem și candy bar?

De asemenea, ca în cadrul oricărui eveniment de strângere de fonduri, vor avea loc tombole și licitații cu diferite obiecte de artă.

DE CE FACEM ASTA?
Împărțind cauza cu Rotaract Samvs Cluj-Napoca, dorim să realizăm acest eveniment cu un singur scop: ???? strângerea de fonduri pentru crearea unei Secții de internări de zi în cadrul Clinicii de Obstetrică Ginecologie II “Dominic Stanca” a Spitalului Clinic Județean Cluj.

Prețul unui bilet este de 250 RON.

DRESS CODE: Black Tie
Adună-ți prietenii și celebrează venirea primăverii cu o seară pe măsură!

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.