Aventuri cu bunicuța Julieta si prietenii săi

Teatrul Muzical "Nae Leonard", Galati
Str. Vasile Alecsandri
duminică, 6 mai '18, ora 11:00
Spectacol de ventrilocie pentru toată familia cu renumita artistă ventriloc Crina Zvobodă. Mai multe detalii

Participarea Crinei Zvobodă in ediția a treia a emisiunii „Românii au talent” a fost rampa de lansare către o cariera de succes, în care artista și „bunica” ei haioasă sunt personajele principale ale unor show-uri excepționale care stârnesc răsete pe bandă rulantă și ropote de aplauze. Veseli, amuzanți și spectaculoși, vin să vă încânte cu povestiri din viața lor. Veți urmări un spectacol unic în România, cu adevărat inedit, care vă va aduce admirație în priviri si zâmbete pe buze.
Este un spectacol dedicat întregii familii, plin de umor și 100 % interactiv.

 

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.