Exclusiv pe iabilet.ro

Alternosfera at /FORM Space

/FORM SPACE, Cluj-Napoca
Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400000
vineri, 9 octombrie, ora 20:00
Data mentionata pe eveniment este temporara. Aceasta data nu este stabilita oficial si nu este data FINALA. Revenim cu data oficiala curand!

După o pauză concertistică de peste un an, timp în care s-a lucrat la un nou material, Alternosfera a revenit la începutul anului 2019 cu un nou album, Arhitectul din Babel. Mai multe detalii

Acesta este cel de-al VI-lea material discografic și este prilejuit de aniversarea a 20 de ani de la înființarea trupei.

Alternosfera a luat ființă pe 13 decembrie 1998, atunci când a avut loc prima repetiție în formulă deplină. Pe parcursul anilor trupa și-a schimbat componența, având în momentul de față trei membri fondatori. Astăzi, trupa Alternosfera este formată din Marcel Bostan – voce și clape, Marin Nicoară – chitară, Sergiu Aladin – chitară, Eugen Berdea – tobe și Dumitru Costin – bas.

În cei 21 de ani trupa a reușit să lanseze șase albume și un EP: Orașul 511, Visători cu Plumb în Ochi sau Ultima Scrisoare pentru Femeia Nordică, Flori din Groapa Marianelor (EP), Virgula, Epizodia, Haosoleum și Arhitectul din Babel.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco,Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.