Alexandra Ușurelu în concert la Vama Veche

Papa la Șoni , Vama Veche
duminică, 6 august '17, ora 11:00
În prima duminică din august, Alexandra Ușurelu va concerta la Papa la Sanyi, în Vama Veche, de la ora 11 dimineața! Mai multe detalii

Triplu nominalizat la Premiile Muzicale Radio România, albumul de debut al Alexandrei Ușurelu, ”La capătul lumii”, a dat în 2014 startul unei povești muzicale de succes.
Fără artificii și acțiuni agresive de promovare, Alexandra Ușurelu a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă speranță: să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.
Readucând bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, Alexandra Ușurelu s-a făcut remarcată în peste 400 de concerte în ultimii 3 ani, vocea și personalitatea sa aducându-i un loc privilegiat în lumea competitivă a muzicii românești.
Sălile pline ale concertelor sale din toată țara și cele 3 spectacole simfonice sold-out susținute până acum în Sala Mare a Teatrului Național din București, au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente.

Alexandra Ușurelu și band-ul său vor cuceri din nou audiențele în concertul pe care îl vor susține pe 6 august, de la 11 dimineața, la Papa la Sanyi, în Vama Veche.
Spaţiu al exprimării libere, ingeniozităţii şi non-conformismului, cu un concept original, activ, Papa la Sanyi este o locație de certă valoare, căutată de un public cunoscător şi simţitor.

-----------------------------------------------------
Biletele la concertul Alexandrei Ușurelu se găsesc în rețeaua iabilet.ro și la locația concertului.
Acestea costă 35 lei, iar în ziua concertului vor fi 40 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Cine vine?