Alexandra Ușurelu în concert la Casa De Cultură a Sindicatelor Ploiești

Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti, Ploiesti
B-dul. Republicii, nr. 65, Ploiești
sâmbătă, 23 noiembrie '19, ora 20:00
Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, Alexandra Ușurelu va susține un concert extraordinar la Casa De Cultură a Sindicatelor din Ploiești. Mai multe detalii
Melodii nemaiauzite, o atmosferă sublimă și un imperiu al emoțiilor este ceea ce promite vocea care trasează pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească, ale cărui concerte sunt de neratat.
 
Alexandra Ușurelu este singura artistă indie din România ce a devenit mainstream propunând publicului său mai multă muzică și mai puțin marketing. Cu adevărat unică în România, a devenit în scurt timp o artistă emblematică în peisajul muzical românesc grație naturaleţei sale şi a versurilor sale influente, scrise fără niciun compromis.
 
Distinsă în concertele sale, în care cele mai puternice idei sunt cântate în cele mai delicate sonorități, Alexandra Ușurelu pregătește momente splendide pentru scena din Ploiești, într-o producție aparte de concert, așa cum şi-a surprins de fiecare dată publicul.
 
Mereu dedicată publicului său şi mereu spirituală, Alexandra Uşurelu declară:
”Se spune că cele mai frumoase locuri prin care călătorim sunt sufletele oamenilor. Cele mai frumoase locuri în care eu am călătorit au fost sufletele oamenilor care mi-au arătat iubire. I-am recunoscut întotdeauna după zâmbet, la concertele mele. Mie cel mai mult îmi place să cânt, iar la finalul acestui an voi porni la drum cu melodii nemaiauzite, care sper să-și găsească locul în sufletul publicului meu. Eu cel mai des simt că muzica ne dă ocazia să facem din lumea noastră interioară un orizont blând și senin, un loc în care nu ne simțim niciodată singuri. Sufletul ascultătorilor mei este locul meu fabulos. Pentru mine, acesta chiar este cel mai frumos loc în care m-aș putea afla.”

 

Biletele la concertul din 23 noiembrie 2019 se găsesc pe iabilet.ro și la punctele de vânzare iabilet din Ploiești https://www.iabilet.ro/retea.