A XII-a noapte de William Shakespeare

Casa Caragiale, Bucuresti
21-23 Strada I. L. Caragiale,
sâmbătă, 1 februarie, ora 19:30
A XII-a noapte de William Shakespeare este o comedie spectaculoasa ce aduce pe scenă farse și deghizări, cu bufoni, calambururi și confuzii. Mai multe detalii

Spectacolul povesteste cu umor despre iubire si iluzie, despre amagirile care prind contur precis în sufletele înflacarate ale îndragostitilor.

Toate acestea constituie ingredientele tainice ale unei rețete alchimice necesară pt împlinirea destinului prin minunea din a 12-a noapte sfăntă spre care toți năzuiesc fără știință și pe care toți prin iubire o provoacă.

Astfel despărțirea prin naufragiu a fratelui de soră, căutarea și regăsirea lor este un motiv arhetipal major al căutării Sinelui integral, pierdut în naufragiul evolutiv al omenirii.

Distributia:

DUCELE ORSINO: Dan Balasoiu
CONTESA OLIVIA: Sidonia Gabriela Ganea/ Oana Anghel
VIOLA: Alina Dumitrelea/ Georgeta Nedelcu
SEBASTIAN: Alex Cruceru/ Altan Safta-Zecheria
Sir TOBY BELCH: Bogdan Dita
Sir ANDREW AGUECHEEK: Dan Apavaloaie/ Cristian Constantinescu
MARIA: Doina Sandru/ Oana Oancea
MALVOLIO: Marian Simion
BUFONUL FESTE: Valentin Andries
CAPITANUL ANTONIO: Cristian Constantinescu
VALENTINA: Valentina Visarion/ Andreea-Roxana Neagu

Regia: Oswald Gayer

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.