5 To Rock @Quantic

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
joi, 5 martie '20, ora 19:45
Pe 5 martie am pregătit pentru tine un concert primăvăratic cu 5 trupe din undergroundul muzicii românești. Mai multe detalii

. În ultimii ani, scena alternativă din București a continuat să înflorească: trupe și curente noi, proiecte muzicale curajoase care își caută locul în peisajul muzical.
Acest eveniment este un moment bun să cunoști o parte din aceste trupe în 5 concerte fulger - fiecare trupă va avea 30 de minute să te impresioneze. Vino să îi descoperi pe Green Shepherd, Beethoven Crisis, Sloth Motion, SoundMaze, Random Band.
Quantic Club va fi gazda acestui eveniment.

Pret bilete: 25 lei - pe iabilet.ro sau la intrarea in locatie
Accesul se face incepand cu ora 19:00.

Line-up
19:45 Random Band
20:25 SoundMaze
21:05 Sloth Motion
21:45 Beethoven Crisis
22:25 Green Shepherd


Green Shepherd
O o trupă bucureşteană de stoner rock care a luat fiinţă la începutul anului 2019 și care abordează teme cu caracter personal ce se ivesc în viața fiecăruia, completându-le mai apoi cu elemente groovy si psihedelice.

Beethoven Crisis

Trupă de rock alternativ cu influențe de blues și funk în patru dimensiuni. Sau, altfel
spus, Beethoven Crisis. E mai scurt. 4 tineri care și-au găsit un loc în care să-și exprime potențialul artistic și care vor să se bucure de întâlnirea cu publicul. Compozițiile proprii ale trupei sunt răspunsuri emoționante la incertitudinea condiției umane care caută fericirea, dar și un strigăt la asprimile societății care ne divizează și dezumanizează. În playlist-ul trupei se numără și cover-uri reinterpretate care primesc un suflu nou.

Sloth Motion

Traim viata in sloth motion, ceea ce va dorim si voua. Prea e totul pe repede inainte, macar pentru cateva ore sa ii punem frana.
Ne place viata simpla: prima zi de dupa sesiune,, o zi de sarbatoare legala care pica in timpul saptamanii. Si berea. La Quanic recomandam draftul.

Cantecele noastre sunt despre tot omul: despre iubiri traite, prietenii de-o viata, despre ceea ce suntem si despre ceea ce am putea fi. 

SoundMaze
Trupa a debutat pe scenele din București în luna noiembrie a anului 2014. Sub provocarea de a nu se încadra într-un singur stil muzical, trupa își poartă ascultătorii printr-un labirint sonor cu influențe pop-rock, reggae, jazz și funk.

Random Band
Suntem 3 soliști, 3 instrumentiști. Cam nonconformist, nu-i așa? Ei bine, pasiunea pentru muzică nu are limite, standarde sau legi. Când îți place ceva de nu mai poți, te exprimi la orice oră, cum vrei și cu cine vrei. Iată-ne! Suntem tineri, voioși și pregătiți de evenimente. Dacă simți că ne potrivim la nebunie, descoperă-ne!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.