Cine vrea să meargă la Polul Nord?

Sala Dalles, București
B-dul Nicolae Balcescu, Nr. 18
duminică, 2 decembrie '18, ora 11:00
În #PREMIERĂ la București:PAM PAM – trupa de teatru muzical educativ pentru copii, vă invită pe 02 Decembrie, la Sala Dalles, pentru a vă bucura de spectacolul „Cine vrea să meargă la Polul Nord?” Mai multe detalii

Odată cu sosirea iernii, PAM PAM pune în scenă un spectacol dedicate acestui  moment frumos al anului, pentru întreaga familie. Pia, Vio și Kito vor pleca în jurul lumii pentru a descoperi modul în care copiii din alte țări sărbătoresc iarna. Vor afla astfel despre tradițiile de Crăciun ale altor popoare, ce mănâncă, cum împodobesc bradul, ce jocuri joacă și care este numele lui Moș Crăciun în limba lor.

Destinația celor trei prieteni? Polul Nord, unde doresc să-l întâlnească pe Moș Crăciun. Am pregătit un decor de iarnă și am compus o serie de melodii speciale, colinde cu influențe naționale și internaționale. Fiecare cântec este însoțit de o coregrafie simplă și dorim ca împreună să ne bucurăm la spectacol e prin cântec și dans.

SURPRIZA FINALĂ? MOȘ CRĂCIUN sosește pe scenă!

Spectacolul este recomandat copiilor începând cu vârsta de 2 ani.
Mai multe informatii despre spectacolele și activitatea trupei PAM PAM puteți urmări pe pagina oficială de Facebook:

https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

 YOUTUBE: https://goo.gl/QUvEKq

 CONTACT PRESĂ: contact@pam-pam.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.