VUNK - #numaila2 pe 6 martie

Hard Rock Cafe, București
Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau
joi, 6 martie '14

Vunk, impreuna cu BestMusic iti da cea mai buna idee de Martisor pentru acest an: concertul #numaila2, sustinut in data de 6 martie 2014, de la ora 21 la Hard Rock Café in cadrul unui eveniment sustinut de Samsung Smart TV si Seenow ! Florile pentru doamne si domnisoare sunt oferite cu drag de Floria.ro, cea mai mare florarie online din tara!

Cu misiunea declarata de a sarbatori femeile din viata noastra, concertul VUNK #numaila2 va incepe la ora 21.00, pe 6 martie, nu inainte ca echipa Floria sa aduca zambetul pe buzele participantelor la concert oferindu-le flori parfumate. Pentru cei care nu vor mai prinde bilete, concertul VUNK #numaila2 din Hard Rock Cafe va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung prin aplicatia Seenow. Mai multe detalii gasiti pe www.seenow.ro,

Toamna trecuta, la Polivalenta, am descoperit impreuna formula fericirii. Acum o stim si noi si o stiti si voi. Ati plecat cu fericirea acasa si pentru unii dintre voi a ramas aprinsa cateva zile. Ascunsa intr-o bratara colorata si luminoasa. Dupa 6 luni, pe 6 martie aprindem, iar, fericirea. Si daca primavara nu vine pana atunci, o aducem impreuna. In noi toti, nu afara. Pentru ca o sa cantam ce va place voua cel mai mult. Pentru ca o sa cantam si ce n-am mai cantat demult. Si pentru ca incepem anul si cu un cantec nou. Tot despre voi si despre noi. O prima auditie.

Si toate astea pentru ca, atunci, sarbatorim tot ce este feminin in viata noastra. Iubite, mame, surori, fiice, prietene. Ne-am invatat unii pe altii sa impartim iubirea numai la doi - la voi si noi. Pentru ca suntem intr-o relatie, deja. De iubire, respect si dependenta. Ia de mana pe cineva si spune-i ceva. Ca ne vedem toti pe 6 martie, la Hard Rock Cafe.

Fara dress code, doar cu feeling code - un zambet.’

VUNK.

Pe langa show-ul VUNK, poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

O productie SUBLIME si BestMusic Live Concerts sustinuta de Samsung Smart TV, SeeNow si Floria.ro.