Exclusiv pe iabilet.ro

Vlad Grigorescu BEST OF + Work in progress

The Fool, București
Calea Victoriei, nr. 118
duminică, 26 ianuarie, ora 20:00
Dacă nu l-ai vazut niciodată live, în acest show va face unele dintre cele mai bune și populare momente ale lui. Practic ai garanția că o sa fie un show foarte bun. Mai multe detalii
Dacă ai vazut toate celelalte show-uri, acum ai ocazia să îl vezi TESTÂND MOMENTE COMPLET NOI. Vlad lucrează la un show nou și pentru că nu își poate citi gândurile, singur, de nebun, prin casă, are nevoie să repete cu spectatori reali. Partea asta s-ar putea să nu iasă așa bine. Nu lua roșii la tine. :)
 
Practic, ai două show-uri într-unul singur. Unul foarte bun și unul... om vedea... pană la urmă... vorbim de Vlad. Cât de prost poate să iasă? ;)
 
Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
În atenția celor care achiziționează bilete la separeu! Biletul este valabil pentru un grup de maxim X persoane.” (X = nr. maxim de persoane din fiecare separeu: 14, 10, 8, respectiv 10).
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management, pe adresa de mail contact@iabilet.ro.
 
Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis. 
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 
Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!