Vienna Crystal Christmas

Opera Națională București, București
Bulevardul Mihail Kogălniceanu 70-72
miercuri, 18 decembrie '19, ora 20:00
Regii valsului vienez se intorc de Craciun, in Romania! Mai multe detalii
Mult indragitii muzicieni austrieci se intorc in Romania pentru al cinsprezecelea an consecutiv. Anul acesta ei ne vor incanta cu spectacolul   „VIENNA CRYSTAL CHRISTMAS”, un concert extraordinar de Craciun, care va fi prezentat publicului intr-un turneu ce va strabate tara noastra.

Johann Strauss Ensemble a cucerit an de an publicul din Romania prin sunetul tipic austriac, virtuozitate, plus o picatura de umor,  elemente care stau la baza succesului international al acestei orchestre de muzicieni de prim rang, aplaudata cu entuziasm de spectatorii de pe toate meridianele. Concertele sustinute în Romania au inclus intotdeauna numeroase lucrari in premiera, iar in acest an, mai mult ca sigur vom avea parte de numeroase surprize muzicale. 

Invitatii speciali la concertul din Bucuresti vor fi baritonul Stefan Ignat, tenorul Alin Stoica si sopranele Cristina Maria Oltean si Stephanie Radu.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.