Untangling Chaos - TedX Alba Iulia 2019

Casa de Cultura a Sindicatelor Alba Iulia, Alba Iulia
Str. M.Viteazul, 31
sâmbătă, 15 iunie '19, ora 14:00
În 15 iunie, de la ora 14:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, dăm startul unei noi ediții TEDXAlbaIulia. Mai multe detalii

Tema evenimentului de anul acesta este „Untangling Chaos”. Aceasta subliniază ideea că fiecare individ în parte are o viziune diferită asupra haosului, indiferent de modul sau locul în care trăiește. Prima regulă a haosului este să te abați de la regulile deja învățate. Să accepți o nouă ordine a lucrurilor. Iar când regulile sunt reinventate, ei bine, în acel spațiu haotic apare creativitatea și în cele din urmă, progresul.

Evenimentul aduce împreună speakeri din diferite domenii: cultural, urbanism, științe, televiziune, parenting, antreprenoriat, robotică etc. Scopul acestuia este de descoperii viziuni noi, din diferite zone, asupra a ceea ce noi credem că este corect sau, de ce nu, incorect. Un eveniment educațional, de networking, care aduce un val nou de dezvoltare personală în comunitatea din Alba Iulia.

TED este o organizație non-profit care și-a asumat misiunea de răspândi idei vizionare.

TED a debutat în 1984 ca o conferinţă în S.U.A. ce reunea oameni din trei domenii diferite: Tehnology, Entertainment şi Design. Astăzi, TED reinventează accesul și diseminarea cunoștințelor și facilitează schimbul de idei prin intermediul discursurilor.

Prelegerile, renumitele TED Talks, acoperă o gamă extinsă de subiecte, ca știință, artă și design, educație, cultură, afaceri, probleme globale, tehnologie și dezvoltare sau divertisment.

Începând cu 2017, Alba Iulia contribuie cu idei vizionare la această mare platformă, prin conferințele anuale TEDxAlbaIulia.


Pentru mai multe detalii puteți contacta:
Grina Gilia Luha
Curator TEDXAlbaIulia
Tel: +40 743 641 324
E-mail: crinaluha@gmail.com

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

%MCEPASTEBIN%