“Un pic teribil” – Stand-Up Comedy cu Geo Vișan

CoOperativa Bar, București
Strada Icoanei, nr 86
marți, 6 octombrie '20, ora 19:30
Într-o perioadă în care doar umorul ne mai poate salva din diverse situații, Geo Vișan revine pe scenă cu o nouă reprezentație a show-ului de stand-up comedy- “UN PIC TERIBIL”.
Spectacolul abordează în stilul caracteristic al actorului o plajă largă de subiecte preluate din întâmplări reale din viața personală, relații, știri exagerate, sau diverse aspecte cotidiene în care, cu siguranță, vă veți regăsi. Mai multe detalii

Pentru a păstra distanța recomandata, avem disponibil un număr redus de bilete, la o masă vor putea sta maximum 6 persoane.

Accesul publicului se va face începând cu ora 18.30 pentru ca, în cazul în care se doreste, să existe posibilitatea de a lua cina înainte de începerea spectacolului.

Este permis accesul copiilor cu vârsta de peste 6 ani. Copiii sub 10 ani beneficiază de intrare gratuită.

Pentru o siguranță sporită, recomandăm purtarea măștii pe durata evenimentului.  

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Înfiinţată în anul 2012, Compania de Teatru Ingenuo (www.ingenuo.ro) se adresează atât copiilor, prin spectacole interactive, educative, cu muzică live, cât şi publicului adult. De asemenea, în cadrul acesteia se organizează cursuri de actorie pentru toate categoriile de vârstă.