Exclusiv pe iabilet.ro

“UN PIC TERIBIL” – Stand-Up Comedy cu Geo Vișan

Cafeneaua Actorilor, București
Parcul Tineretului, Debarcader 1
luni, 10 august '20, ora 20:00
Într-o perioadă în care doar umorul ne mai poate salva din diverse situații, Geo Vișan revine pe scenă cu o premieră: un show de stand-up comedy- “UN PIC TERIBIL”. Mai multe detalii

Spectacolul abordează în stilul caracteristic al actorului o plajă largă de subiecte preluate din întâmplări reale din viața personală, relații, știri exagerate, sau diverse aspecte cotidiene în care, cu siguranță, vă veți regăsi.

Regulament acces:

Pentru a păstra distanța recomandata, avem disponibil un număr redus de bilete, acestea putând fi achiziționate numai în număr de câte 4 sau 8, exclusiv în avans. La o masă vor putea sta maximum 4 persoane.

Accesul publicului se va face începând cu ora 19.00 pentru ca, în cazul în care se doreste, să existe posibilitatea de a lua cina înainte de începerea spectacolului.

Pentru o siguranță sporită, recomandăm purtarea măștii pe durata evenimentului.

Terasa este acoperită, prin urmare evenimentul se va putea desfășura și în cazul în care condițiile meteo nu vor fi favorabile.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Înfiinţată în anul 2012, Compania de Teatru Ingenuo se adresează atât copiilor, prin spectacole interactive, educative, cu muzică live, cât şi publicului adult. De asemenea, în cadrul acesteia se organizează cursuri de actorie pentru toate categoriile de vârstă.