Trupa Spam lansează piesa "Casă de dragoste"

Quantic, București
Intrarea Grozavesti
joi, 1 noiembrie '18, ora 21:00
Trupa SPAM revine în Bucuresti cu un cântec nou și un concert plin de energie și umor. Mai multe detalii

Joi, 1 noiembrie, trupa SPAM aduce noul său single "Casă de Dragoste", publicului din Quantic. Cosmin Vaman, Alexandra Andrei, Tudor Olaru, Cirprian Diaconu și Eugen Toboș, membrii trupei SPAM au pregătit un concert plin de surprize, cu noutăți dar și piesele pe care le iubiți deja. După ce ultimul album al trupei, "Facem Dragoste", bine primit de fani și de critica muzicală a fost nominalizat la premiile muzicale Radio România, cei de la SPAM le aduc deja fanilor un cântec de pe viitorul material al trupei. „Casă de dragoste” este un cântec pozitiv, vesel și fredonabil, în stilul romantic-jucăuș cu care trupa și-a obișnuit deja fanii. Veți putea asculta și cânta alături de SPAM piese cum ar fi "Cele mai frumoase", "Vom fi liberi", "Liliac", "Facem Dragoste" sau "Alerg". 

Pret bilet: 30 lei 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.