Timpuri Noi + A Csajod LIVE in Timisoara @Capcana

Club Capcana, Timișoara
sâmbătă, 19 octombrie '19, ora 20:00
Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid! Mai multe detalii

De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii.... Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata...iar lista poate continua.

Presale (primele 20 bilete): 30 lei
General access: 40 lei

https://www.youtube.com/watch?v=JGopMURZF44

A Csajod (funky rock din Cluj Napoca)

Suntem trupa A Csajod (Prietena ta), o trupa de funkrockalterdiscopiesesirupoase. Ne-am format in Cluj in noiembrie 2017 si cantam piese in engleza si maghiara despre 4 categorii de fete: fostele, posibil viitoare,cele pe care am fi putut sa le avem si cele care nu mai poate sa fie viitoarea noatra si abia asteptam sa va aratam la ce am lucrat un an jumate. Poate acum este mai clara si originea numelui. Toata lumea e bine venita si sa nu va uitati Prietena acasa.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.